Liga Campionilor: Atletico Madrid - Chelsea 0-0, în semifinale

| 23 apr, 2014

Atletico Madrid şi Chelsea au terminat la egalitate, 0-0, marţi seara, pe stadionul ''Vicente Calderon'', în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal.

Atletico a dominat destul de clar meciul, dar nu şi-a creat ocazii prea mari de gol. Chelsea a făcut un joc defensiv excelent şi doar pe final apărarea londonezilor a părut că se clatină, după accidentarea lui Terry. ''Blues'' l-au pierdut devreme pe portarul Cech, accidentat la un duel aerian, fiind înlocuit de ''veteranul'' Schwarzer (41 ani), abia la al doilea său meci în Champions League.

Prima oportunitate a lui Atletico a venit în min. 15, la cornerul executat de Koke, cu efect, dar Cech a respins balonul, fiind apoi bruscat în care de Raul Garcia, iar aterizarea a făcut-o pe cot şi s-a accidentat.

Schwarzer a intrat bine în meci şi a apărat mai multe şuturi ale madrilenilor, fără ca vreunul dintre acestea să-i dea emoţii.

Chelsea a avut o ocazie notabilă după pauză, prin Fernando Torres, dar şutul ibericului a fost reţinut de Courtois (59).

Gabi a ratat o şansă bună pentru Atletico (76), iar trei minute mai târziu (79) turcul Arda Turan a reluat cu capul peste poartă centrarea lui Juanfran.

Torres a fost integralist la londonezi în faţa echipei la care s-a format ca fotbalist şi de la care a plecat în 2007, la Liverpool.

Manşa secundă a semifinalei va avea loc pe ''Stamford Bridge'', în data de 30 aprilie, când Lampard şi Gabi nu vor putea evolua, fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Atletico Madrid (Spania) - Chelsea (Anglia) 0-0

Madrid, stadion ''Vicente Calderon''

 

Liga Campionilor - semifinale (tur)

Au evoluat echipele:

Atletico Madrid: 13. Thibaut Courtois - 20. Juanfran, 23. Miranda, 2. Diego Godin, 3. Filipe Luis - 8. Raul Garcia (9. David Villa, 86), 14. Gabi, 4. Mario Suarez (24. Jose Sosa, 79), 6. Koke - 19. Diego Costa, 26. Diego Ribas (10. Arda Turan, 60). Antrenor: Diego Pablo Simeone.

Chelsea: 1. Petr Cech (23. Mark Schwarzer, 18) - 28. Cesar Azpilicueta, 24. Gary Cahill, 26. John Terry (14. Andre Schuerrle, 73), 3. Ashley Cole - 12. John Obi Mikel, 4. David Luiz, 8. Frank Lampard - 7. Ramires, 9. Fernando Torres, 22. Willian (19. Demba Ba, 90+4). Antrenor: Jose Mourinho.

Arbitru: Jonas Eriksson (Suedia)

Cartonaşe galbene: Lampard (64), Mikel (75), Gabi (75), Miranda (89), Ba (90+5).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ