Veste excelentă pentru Dan Petrescu

| 02 iun, 18:20

Fostul mare fotbalist român Dan Petrescu a fost inclusiv de cotidianul britanic The Daily Mail în cel mai bun ''unsprezece'' din istoria lui Chelsea, echipă la care fundașul dreapta a jucat între 1995 și 2000.

"Românul a fost foarte mult înaintea timpului său, fiind esențial pentru jocul de atac al echipelor pline de talent antrenate de Ruud Gullit și Gianluca Vialli. Dacă ar fi azi la apogeul carierei, ar fi unul dintre cei mai căutați jucători din campionat, atât de mult în fotbalul modern se pune accentul pe fundașii laterali ofensivi. Adesea folosit pe partea dreaptă a mijlocului, câștigă lupta cu actualul titular Branislav Ivanovic", scrie Daily Mail.

Iată cum arată, în opinia ziarului, cel mai bun ''unsprezece'' din istoria lui Chelsea: Petr Cech — Dan Petrescu, Ricardo Carvalho, John Terry, Ashley Cole — Dennis Wise, Claude Makelele, Frank Lampard, Eden Hazard — Gianfranco Zola, Didier Drogba.

Tag-uri: Chelsea, Dan Petrescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ