Dan Petrescu ar putea antrena o echipă din Emiratele Arabe Unite

| 26 mai, 2014

Antrenorul român Dan Petrescu ar putea prelua o echipă din Emiratele Arabe Unite, relatează presa din această ţară, care precizează că destinaţia cea mai probabilă ar fi Al Shabab.

Petrescu a fost aproape de un acord cu Al Nasr, în urmă cu 12 luni, scrie ''The National'', dar mutarea a picat din cauza faptului că tehnicianul român avea o clauză de reziliere de 12 milioane de euro la Dinamo Moscova, echipă de care s-a despărţit, luna trecută.

Fostul internaţional român a fost prezent săptămâna trecută la meciul în care Nasr a câştigat Campionatul Golfului Persic, dar a insistat că a fost doar invitat la finală. În plus, antrenorul Ivan Jovanovic şi-a prelungit recent contractul pe doi ani cu Nasr.

Sursa amintită relatează că o posibilă destinaţie pentru Petrescu ar fi Al Shabab, care săptămâna trecută s-a despărţit de antrenorul brazilian Marcos Paqueta. O sursă a declarat cotidianului ''The National'' că sunt trei candidaţi pentru postul de antrenor la Al Shabab, dar Petrescu nu este unul dintre ei.

Nikolay Pirnau, agentul lui Petrescu, a precizat că în prezent clientul său studiază mai multe opţiuni, dar nu a indicat ce club din Dubai l-a contactat pe Petrescu.

''Au existat discuţii generale cu un club din Dubai, dar sunt diferite oferte de la cluburi din alte ţări. Avem oferta şi trebuie să discutăm alte detalii'', a explicat Pirnau.

''I-ar plăcea să antreneze o echipă din Dubai - e o ţară bună şi un campionat bun (Emiratele Arabe Unite, n. red.) -, dar sunt şi alte cluburi interesate. Acum studiem ofertele. Poate peste o săptămână ne vom decide'', a completat Pirnau.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ