Dan Petrescu a fost demis de la Dinamo Moscova. Prima reacţie

| 08 apr, 2014

Dan Petrescu a declarat ca nu are informatii despre demiterea de la Dinamo Moscova, anuntata de presa rusa. Intrebat de jurnalistii rusi daca si-a facut deja bagajele, Petrescu a parut mirat.

"Voi fi dat afara? Cand, azi sau maine? Chiar ma dau afara? Nu stiu nimic", a declarat Dan Petrescu in presa rusa.

Demiterea lui Petrescu este insa o chestiune de ora, anunta presa rusa. Antrenorul lui Amkar, Stanislav Cherchesov, a confirmat ca a fost contactat de oficialii lui Dinamo pentru a prelua echipa, dar nu a oferit momentan un raspuns.

In schimb, sefii lui Dinamo Moscova au declarat ca marti vor face un anunt privind situatia bancii tehnice. "Soarta lui Dan Petrescu se va decide marti", a declarat Guram Adzhoev, directorul sportiv al clubului.

Dan Petrescu mai are contract cu Dinamo Moscova pana in 2015, iar in acest moment discutiile se poarta la nivelul platilor compensatorii pe care ar urma sa le primeasca.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ