Răzvan Raţ a jucat meciul 95 pentru echipa naţională şi l-a egalat pe Dan Petrescu

| 06 mar, 2014

Fotbalistul Răzvan Raţ, integralist în amicalul de miercuri cu Argentina, a evoluat a 95-a oară pentru echipa naţională şi a intrat în top 5 în privinţa numărului de selecţii, egalându-l pe Dan Petrescu, informează frf.ro.

Pe primul loc în ierarhia fotbaliştilor cu cele mai multe meciuri jucate pentru naţionala României se află Dorinel Munteanu - 134. El este urmat de Gheorghe Hagi - 124, Gheorghe Popescu - 115 şi Ladislau Boloni - 102.

Primul meci al echipei naţionale din 2014 a coincis cu prima vizită a reprezentativei Argentinei în România şi, totodată, cu primul egal cu "pumele" într-o partidă amicală.

A fost al 649-lea joc din palmaresul echipei naţionale (al 267-lea pe teren propriu şi al 163-lea egal (al 54-lea acasă).

Pentru a 217-a oară, gazdă a unui meci al "tricolorilor" a fost Bucureştiul, pentru a 13-a oară Arena Naţională, iar Ciprian Marica a purtat pentru a treia oară banderola de căpitan.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri seară, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ