Primul transfer nebun al verii: PSG dă o avere pentru un jucător dorit de Barcelona

| 24 mai, 2014

Primul transfer nebun din aceasta perioada de mercato este foarte aproape de realizare. Paris Saint Germain a ajuns la un acord cu Chelsea pentru fundasul David Luiz.

De serviciile internationalului brazilian a fost interesatasi FC Barcelona, dar fosta campioana a Spaniei a fost nevoita sa se recunoasca invinsa de forta financiara a francezilor.

"Chelsea si PSG au ajuns la un acord pentru transferul lui David Luiz la echipa franceza", au anuntat londonezii prin intermediul unui comunicat de presa.

Brazilianul va merge la Paris in zilele urmatoare pentru a face vizita medicala si pentru a semna contractul.

Desi indemnizatia de transfer nu a fost facuta publica, presa engleza speculeaza ca cei de la Chelsea vor incasa intre 50 si 60 de milioane de euro in schimbul lui David Luiz.

Si Barcelona ar putea profita de pe urma acestui transfer, gruparea catalana aflandu-se in discutii cu PSG pentru brazilienii Marquinhos si Thiago Silva, cel putin unul dintre ei avand acum sanse mari sa ajunga pe Camp Nou.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ