Un mort şi un rănit, după ce maşina în care erau a intrat într-un pod

| 13 iun, 2014

Un tânăr a murit, iar altul a fost grav rănit, vineri seară, în urma unui accident care a avut loc pe drumul european E 581, în judeţul Vaslui, după ce maşina în care se aflau a derapat din cauza vitezei şi a carosabilului umed şi a intrat într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat.

Potrivit primelor date oferite de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc în localitatea vasluiană Satu Nou (Creţeşti), ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Astfel, şoferul maşinii, un tânăr de 22 de ani din Huşi, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a carosabilului umed, iar maşina a derapat, a intrat în şanţul de pe marginea şoselei, apoi într-un cap de pod, după care s-a răsturnat.

"În urma accidentului, cei doi ocupanţi ai maşinii au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Huşi, unde şoferul a murit din cauza leziunilor grave suferite. Pasagerul din dreapta, un tânăr de 23 de ani, se află sub investigaţii medicale, suferind numeroase traumatisme", a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ