Un bărbat din Petroşani a murit în magazinul din care cumpărase pâine

| 13 iun, 2014

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit în faţa tejghelei, în magazinul de unde cumpărase pâine. Tragedia s-a petrecut în Petroşani. Victima a suferit un atac cardio – vascular.

Un hunedorean a murit într-un magazin din Petroşani, chiar în faţa tejghelei unde plătise pentru alimentele cumpărate. Bărbatului i s-a făcut rău, cel mai probabil de la temperaturile ridicate înregistrate astăzi.

„Echipajul SMURD, împreună cu echipajul de pe ambulanţă, a participat la resuscitarea unei persoane în vârstă, de aproximativ 50 – 60 de ani, în stop cardio-respirator. Am efectuat protocolul de bază, dar persoana nu a răspuns”, a declarat paramedical Cornel Magadan, de la SMURD Petroşani pentru adevărul.ro. Trupul victimei a fost preluat de legişti, pentru a fi transportat la morga din Petroşani.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ