HALUCINANT! A fost declarată MOARTĂ, dar s-a TREZIT după 11 ore, la MORGĂ

| 14 noi, 2014

O poloneză în vârstă de 91 de ani al cărei deces fusese constatat la domiciliu de către un medic şi fusese transportată la morgă s-a trezit după 11 ore, relatează Televiziunea publică poloneză (TVP).

Janina Kolkiewicz, din satul Ostrow Lubelski (estul Poloniei), s-a trezit în camera frigorifică de la morgă, spre stupefacţia angajaţilor, care au observat că un sac de plastic de culoare neagră se mişca."Eu am întocmit certificatul de deces. Sunt şocată, nu înţeleg ce s-a întâmplat, inima nu îi mai bătea, nu mai respira. Am fost convinsă că era moartă", a declarat medicul Wieslawa Czyz.

"Mătuşa mea nu ştie nimic despre ce s-a întâmplat, are o scleroză foarte avansată. Când am adus-o acasă, ne-a spus că îi era foarte frig şi a cerut un ceai cald", a declarat Bogumila Kolkiewicz, nepoata bătrânei, potrivit ziarulring.ro.

Citeşte şi: O fetiţă de 3 ani a ÎNVIAT la propria înmormântare. Momentul a fost FILMAT

Tag-uri: deces, morga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
Vintila Elena
Locuri de munca urgente
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ