Un mort şi patru răniţi, într-un accident din Alba

| 29 apr, 2014

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, marţi dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un camion, în oraşul Teiuş din judeţul Alba, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Alba, Luminiţa Prodan, un microbuz în care se aflau opt pasageri a fost lovit de un camion, în oraşul Teiuş, în momentul în care şoferul autovehiculului de transport persoane se pregătea să vireze la stânga.

Prodan a spus că primele verificări arată că şoferul camionului a intrat într-o depăşire neregulamentară, moment în care a lovit microbuzul.

În urma impactului, o femeie de 51 de ani, pasager în microbuz, a murit pe loc, iar alte patru persoane aflate în microbuz au fost rănite. Doi dintre răniţi sunt în stare mai gravă şi au fost transportaţi cu ambulanţele la spital, iar ceilalţi doi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Microbuzul implicat în accident aparţine unei firme care efectuează transport local de persoane şi făcea o cursă pe traseul Geomal-Teiuş-Alba Iulia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ