Un poliţist a fost accidentat în timp ce dirija circulaţia. SURPRIZĂ MARE când s-a aflat cine l-a lovit

| 23 apr, 2014

Un agent care dirija circulaţia în Piaţa Naţiunile Unite a fost transportat la spital, miercuri, după ce a fost lovit de o maşină, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău. La volanul autovehiculului se afla inspectorul şef adjunct de la Inspecţia Judiciară din cadrul CSM, procurorul Gheorghe Stan.

Inspectorul şef adjunct de la Inspecţia Judiciară din cadrul CSM, procurorul Gheorghe Stan, este şoferul care a lovit cu maşina, miercuri, un agent de poliţie care dirija circulaţia în Piaţa Naţiunile Unite din Capitală.

Pe numele procurorului a fost deschis, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut în jurul orei 10.00, când un autoturism Audi, înmatriculat în Bacău şi condus de Stan, care venea dinspre Splaiul Independenţei, a intrat în intersecţia de la Piaţa Naţiunilor Unite şi a încercat să facă stânga, moment în care l-a lovit pe agentul care dirija traficul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ