Ștefan Bărboianu, dat afară de la Dinamo după pierderea meciului cu Steaua de duminică

| 05 mai, 14:54

Bărboianu a fost dat afară din echipa de pe Ștefan cel Mare la două zile de la meciul disputat și pierdut cu rivala Steaua. Fundașul de 27 de ani mai avea un an și jumătate din contractul semnat cu echipa Dinamo, scrieProSport.

Jucătorul este suspectat că a trântit meciul cu Steaua din cauza unui dublu fault făcut în careu asupra lui Chipciu și Stanciu. Pe deasupra, meciul de acum două zile a însemnat și o dezamăgire pentru un copil dinamovist care plângea, dar a fost ignorat de jucător.

"Du-l în vestiar să-i cereți scuze, băi nesimțiților. Uite-l cum plânge din cauza ta" este mustrarea suporterilor.

Și acum patru ani Bărboianu a călcat pe bec, când și-a dat autogol în finala Cupei cu Steaua.

Conducerea clubului confirmă despărțirea de jucător.

"Da, e adevărat că am reziliat contractul de comun acord.  Nu suntem în plin sezon, mai sunt patru etape şi a fost o dorinţă comună. Nu vreau să mă gândesc la alte lucruri în ceea ce îl priveşte pe Bărboianu. Cred că a fost o întâmplare că şi-a dat autogol cu Steaua şi a făcut şi penalty", a spus Dinu Gheorghe.

 

Citeşte şi: 'Eternul derby': Dinamo - Steaua 1-3 în Liga I

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ