Steaua, CAMPIOANA României. A câştigat al 26-lea TITLU din istorie

| 28 mai, 22:13

Steaua a castigat un nou titlu in aceasta seara. Gruparea antrenata de Costel Galca s-a incurcat la Iasi, unde a obtinut doar un rezultat de egalitate, scor 0-0, insa rivala ASA Targu Mures a fost invinsa pe teren propriu de retrogradata Otelul, scor 1-2.

Steaua a câștigat iar titlul la fotbal, al treilea consecutiv și al 26-lea din istorie! Campionii au terminat la egalitate meciul de la Iași, 0-0, dar au profitat de egalul de la Târgu-Mureș, 1 - 1, dintre ASA și retrogradata Oțelul Galați.

Cele două meciuri au început la aceeași oră. ASA a deschis scorul în minutul 39 și era campioana României. La pauză, cei din Târgu-Mureș au avut emoții mari, după ce a picat energia electrică și s-a stins instalația de nocturnă. În cele din urmă, meciul a fost reluat cu 3 minute întârziere.

Citeşte şi: Anunţ OFICIAL! Ce se va întâmpla cu COSTEL GÂLCĂ

Fosta campioană, Oțelul, a egalat în minutul 67 prin puștiul de 19 ani Alexandru Tudorie. Lovitura de grație a fost dată în minutul 95, când Oțelul a marcat golul victoriei prin Tavares. Steaua a câștigat campionatul la 3 puncte avans față de ASA.

Alexandru Tudorie și Tavares au fost oamenii care au făcut-o pe Steaua campioană. Tudorie a fost dorit, în iarnă, de echipa lui Gigi Becali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mai, 22:55
~Eu_
Un_Blat~Klasic ???
Un_Blat~Klasic ???
..Prin logica lui Vadim_Tudor~!!!_...Prea multe nu sunt de spus ca nu prea mai avem ce spune si comenta_!...Nu mai este fotbalul ceea ce a fost odata de mult !..Nu mai este !!...E dus demult in derizoriu cel putin la noi !..O tiganie in toata regula si o_Mafie in acelasi timp_...Adica esti in fruntea clasamentului de la inceput pina la sfirsit iar la final te ineci ca taganul la mal ??...Cum e posibil ??...Decit in cazul in care a fost un aranjament pus la punct cu mult inainte de sf. campioanatului !...Nici nu e de mirare !..Ciubotariu e fost stelist ! Galatiul e o echipa legata oarecum de Steaua !!!_..si altele_!!_..Oare vom afla cindva de la DNA cite lovele a dat pitecantropul celor de la Tg. Mures pt. a trinti meciul cu Galatiul ??...Posibil Da ! Posibil nu !...Greu de spus !!!...Vom vedea_!...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ