Veste tristă pentru fanii roş-albaştrilor! Steaua pleacă din Ghencea. Unde va juca echipa în sezonul 2015-2016

| 03 apr, 16:39

Echipa Steaua nu va juca niciun meci pe stadionul din Bulevardul Ghencea în sezonul 2015-2016, după refuzul Clubului Sportiv al Armatei de a prelungi contractul de închiriere. Campioana din Liga I ar urma să evolueze exclusiv pe Arena Naţională, potrivit dcnews.ro.

Ca urmare a refuzului CSA Steaua privind încheierea unui contract de închiriere a bazei sportive Steaua din Bulevardul Ghencea, conducerea grupării finanțate de Gigi Becali a semnat un contract pentru a evolua pe Arena Naţională. Noua înțelegere este valabilă tot sezonul următor.

Potrivit surselor citate, FC Steaua a achitat şi taxele pentru omologarea Arenei Naţionale de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Începând cu sezonul 2015-2016, formaţia condusă de Costel Gâlcă nu va mai efectua antrenamentele pe terenurile din cadrul bazei sportive din Bulevardul Ghencea. Oficialii ”roș-albaștri” au încheiat un contract pentru folosirea terenurilor de antrenament de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

 

Citeşte şi: Steaua a învins Petrolul Ploieşti şi s-a calificat în finala Cupei României

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ