GIGI BECALI nu se abţine şi rupe tăcerea: Am vorbit şi am ajuns la puşcărie

| 23 apr, 12:04

Cu toate că inițial a zis spus că nu dorește să comenteze, Gigi Becali a vorbit joi cu presa, spunând că în dosarul "Avicola" sunt numai speculații, informează B1 TV.

"Dosarul nu există. Am dat 15 milioane de euro și nu am luat un euro. Sunt numai speculații", a declarat Becali în fața Bisericii Sfântul Gheorghe.

"Dacă vorbesc câștig ceva? Dacă vorbesc, diseară la televizor unul vorbește că Becali a spus nu stiu ce, altul vorbește rău. Niciun mesaj nu dau. Nu mă mai băgați în seamă măi copii, măi oameni buni. Am vorbit și am câștigat ceva? Am câștigat pușcărie", a mai spus Becali, motivând decizia de a nu mai da declarații.

De asemenea, acesta a mai adăugat, referitor la dosarul , că atunci când nu dă declarații, nimeni nu vorbește de acest dosar, dar când dă declarații presei, apare și dosarul acesta.

Cu toate acestea, Becali susține că nu este supărat pe nimeni, ci doar dezamăgit.

"Eu când am intrat în pușcărie mă uitam la tv și am văzut odată pe cineva care se ruga de mine să-i fac rost de voturi la Arad, Mihai Neamțu, îl văd cum face la tv apologia infractorului", a spus Becali.

Totuși Becali susține că nu mai vrea să mai apară la televizor, nu mai vrea să dea declarații, ci dorește o viață liniștită.

Dacă apar nu pot decât să pierd mântuirea, dacă tac pot decât să câștig măntuirea.(...) Am fost fraier că am vorbit,  ca o să comenteze televiziunile, vreau să-mi traiesc viața liniștit", a mai adăugat Becali.

 

Citeşte şi: Steaua ia o măsură extremă din cauza conflictului cu Armata

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ