Ce spun GICĂ HAGI şi TEIA SPONTE despre ştirea că se mărită SIMONA HALEP

| 07 apr, 20:31

 

Presa tabloidă a lansat, marţi, zvonul că Simona Halep ar urma să se mărite la vară cu fiul lui Teia Sponte, Costa Sponte, naş urmând să fie Gică Hagi.

 

Gică Hagi a părut însă foarte surprins când a fost întrebat despre nunta Simonei Halep, lăsând să se înțeleagă că nu știe nimic despre acest lucru. "Nu știu, nu pot să comentez, pentru că acum am aflat. Nu pot să spun nimic, pot doar să vă spun că îmi e dor de fiica mea, pentru că n-am mai văzut-o de mult și abia aștept să vină acasă", a reacționat Gică Hagi, citat de romaniatv.net.

Managerul de la Viitorul Constanța nu a comentat nici decizia Simonei Halep de a nu juca pentru România în Fed Cup: "Nu pot să spun nimic, e decizia ei. Eu știu doar că am susținut-o de la început, am crezut în ea".

Și Teia Sponte a reacționat față de știrea lansată de presa tabloidă: "Eu nu știu absolut nimic. Nu otrăviți oamenii cu știri false!".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ