Gestul surprinzător făcut de finul lui Klaus Iohannis. Totul a fost făcut public

| 08 apr, 09:09

Lumea tenisului din Romania e lovita de un nou scandal, dupa cel izbucnit ca urmare a deciziei Simonei Halep de a nu participa la meciul de Fed Cup cu Canada.

Finul lui Klaus Iohannis, Marius Vecerdea, cere revocarea Comitetului director al Federatiei Romane de Tenis, alcatuit din presedintele George Cosac si cei patru vicepresedinti, Adrian Marcu, Ion Moldovan, Dinu Pescariu si Razvan Itu.

Vecerdea il acuza pe Cosac de "management defectuos, promisiuni nerespectate si lipsa de transparenta".

"Sunt decis sa implementez un program national pentru tenis. Si este imperios necesar doar prin schimbarea conducerii federatiei, cei patru vicepresedinti si presedintele George Cosac. Pescariu trebuie sa se retraga din cauza scandalului in care e implicat. Lui Adi Marcu i-am propus sa fie director de imagine, ia Razvan Itu are calitati de antrenor. Cu Moldovan inca n-am vorbit", a spus Vecerdea pentru SportNews.

"Eu n-o sa ma duc niciodata la un jucator, asa cum a facut George Cosac, care a mers la aeroport, s-a dus direct la Halep, care isi ridica bagajele, departe de presa. Nu voi folosi un jucator in scop electoral. Am convingera ca se va ajunge la o solutie pasnica, fara revolutie", a continuat acesta.

Marius Vecerdea sustine ca nu va beneficia de niciun fel de ajutor din partea presedintelui Romaniei in acest demers, ba din contra: "Nu am folosit numele domnului presedinte Iohannis. Chiar sunt dezavantajat de relatia cu presedintele Romaniei. In niciun caz nu sunt avantajat! Nu am folosit numele presedintelui in demersurile mele".

Vecerdea este proprietarul bazei sportive Pamira din Sibiu si antrenorul personal al nasului sau, presedintele Klaus Iohannis.

22 februarie 2013 e data de la care George Cosac e presedintele Federatiei Romane de Tenis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ