ELENA UDREA a dat LOVITURA de aproximativ 500 de mii de EURO

| 14 iun, 12:24

Elena Udrea e magnet pentru bani! In 2013, an in care procurorii nu se interesau de soarta Elenei Udrea, politiciana s-a lansat in afaceri. Si nu una, ci in trei deodata, cu domenii de activitati diferite. Iar, anul trecut, toate au mers foarte bine.

Avand ca obiect principal de activitate “Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase”, Agro Green Nana SRL s-a pus pe treaba inca din 2013, an pentru care a raportat insa pierderi si datorii. In 2014 insa, societatea, care avea un singur angajat, a inregistrat o cifra de afaceri de 974.019 lei si un profit net de 40.445 lei, in timp ce datoriile totale au urcat la 1.568.999 lei, conform datelor raportate la Fisc de firma respectiva.

Citeste si: Preţ record pentru o poşetă Hermes, similară cu a Elenei Udrea

Cea de-a doua firma a Elenei Udrea, de fapt, una in care blonda este actionar majoritar, este Bai Boghis SRL, cu obiect principal de activitate "Hoteluri si alte facilitati de cazare similar”. In cele aproape 4 luni de activitate din anul 2013, societatea a inregistrat o cifra de afaceri de 162.942 lei, un profit net de 1.992 lei, dar si datorii de peste 5 milioane lei. In 2014, insa Bai Boghis SRL a incheiat anul fiscal cu un profit net de 407.045 lei, la o cifra de afaceri de 1.916.959 lei, rezultate suspect de bune în conditiile in care firma abia a fost infiintata, scrie site-ul specializat in finante supervizor.ro.

In ceea ce priveste a treia firma in care Elena Udrea este actionar, "Tim Rail Cargo" inregistrata tot in 2013, aceasta are obiectul de activitate "Transporturi de marfa pe calea ferata". Inca din 2013, societatea a reusit sa inregistreze o cifra de afaceri de putin peste un milion lei, performanta realizata cu 12 angajati, iar in 2014, a sarit la o cifra de afaceri de 13 ori mai mare si a marcat un profit net de 1,6 milioane lei, scriu cei de la stiripesurse.ro.

In total, cele trei firme au inregistrat anul trecut profit de circa 500.000 de euro.

Citeste si: Tolontan: Elena Udrea ARE DREPTATE!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ