ELENA UDREA nu a mai rezistat! L-a chemat la ea

| 30 mai, 11:41

Elena Udrea se află în arest la domiciliu după 72 de zile de stat după gratii! Udrea se preocupă mai mult de partea spirituală. Fostul ministru și-a chemat duhovnicul la ea acasă pentru a se spovedi și pentru a-i cere sfaturi.

De când e acasă, Elena Udrea nici la televizor nu se mai uită.

Jurnalistul Victor Ciutacu, realizator România TV, a dezvăluit recent că a fost în vizită acasă, la Elena Udrea, aflată în arest la domiciliu, pentru a negocia un interviu. Ciutacu a spus că a stat trei ore la Udrea şi au băut "o găleată de cafea".

"Stă bine. E un apartament spaţios, e bine. E mai puţin afectată decât Alina Bica. Are stomac de politician", a spus Ciutacu, care a anunţat că a vizitat-o şi pe Alina Bica în arest la domiciliu.

Victor Ciutacu a vorbit, vineri, la România TV, despre motivul vizitei la Elena Udrea acasă şi a dat detalii despre condiţiile în care aceasta locuieşte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mai, 01:29
lecu alex
udrea a chemat "duhovnicu`...la "ea"
..flacara violet?...:D

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ