Decizie NEAŞTEPTATĂ luată de Elena Udrea după ce a scăpat de arestul la domiciliu

| 16 iun, 17:28

Elena Udrea vrea să se implice mai mult în viaţa politică după ce a scăpat, marţi, de arestul la domiciliu, în urma deciziei luată de procurorii DNA de a fi pusă sub control judiciar.

"Lucrez la nişte legi. Am promis în campanie o lege care se referă la copiii ai căror părinţi pleacă la muncă în străinătate, plus actualizarea legislaţiei privind executarea pedepselor în România cu ce se întâmplă la nivel european", a explicat Elena Udrea.

Mai mult, fostul ministru vrea să meargă la o clinică să-şi facă o serie de analize şi o radiografie, având în vedere că acuză dureri de spate.

"După ce stai cam trei luni în arest, în condiţiile de acolo, este bine să-ţi faci analizele, măcar de verificare, dacă nu ceva anume. Nimeni nu iese de acolo fără afecţiuni ale coloanei, e greu să stai acolo. E o afecţiune mai veche, care s-a agravat", a mai spus Udrea, potrivit Romania TV.

Elena Udrea a fost eliberată din penitenciar în urmă cu o lună şi plasată în arest la domiciliu în dosarul Gala Bute. Singurele ieşiri, de atunci, au fost la instanţă. Elena Udrea a scăpat de această restricţie, în baza unei decizii a Curţii Constituţionale, procurorii DNA nu s-au mai opus ca blonda să fie liberă şi a fost pusă sub control judiciar.

Elena Udrea are şi alte probleme pe cap: sechestrul pus de procurori pe o parte din avere, inclusiv pe terenurile de la Nana. In plus, blonda nu are voie să comunice cu niciunul dintre cei care i-au fost aproape şi au ajutat-o până acum: nici cu administratorul moşiei de la Nana, Tudor Breazu, aflat în arest la domiciliu, nici cu Cristi Călugăru, şeful postacilor plătiţi s-o laude pe Udrea pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: ELENA UDREA a fost ELIBERATĂ din arestul la domiciliu. DECIZIA este definitivă

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iun, 09:49
balanescu cristian
oferta lucru
Acum castiguri pentru toti! Oferta exceptionala de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision! Va asteptam urgent in aceasta activitate foarte usoara, confortabila si profitabila pentru oricine! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
16 iun, 20:56
moșu
și pân acum?
Ce o așteptat?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ