Elena Udrea RUPE TĂCEREA şi vorbeşte despre scandalul Ponta-DNA

| 08 iun, 14:55

Fostul ministru Elena Udrea a fost luni la Înalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost programat un nou termen în dosarul 'Gala Bute', în care a fost trimisa în judecata pentru fapte de coruptie. La ieşirea de la instanţă, Udrea a comentat scandalul Ponta-DNA şi a făcut câteva afirmaţii surprinzătoare.

"Lui Victor Ponta i se intampla ceea ce merita si ceea ce era de asteptat. Toti cei care nu au ochelari de cal puteau sa prevada ca se va ajunge aici. Acum domnul Victor Ponta are o problema mare, care e o problema a tuturor: dansul este prea arogant si prea tafnos pentru a intelege rolul pe care ar fi trebuit sa-l joace în aceasta perioada, fiind totusi al patrulea om in stat. Ponta are o obsesie: Basesci si Udrea la puscarie. I-au luat-o altii inainte in cazul meu. Toata aceasta strategie s-a intors impotriva lui. Nu poti sa instigi la o justitie politica si sa te plangi ca ai avea un dosar care are ca scop schimbarea ta din functie. Cred ca Victor Ponta e intr-o situatie dificila, pe care si-a creat-o singur. De modul in care va gestiona iesirea din acesta situatie va depinde si soarta guvernului", a declarat Udrea.

Fostul lider PMP a mai afirmat că Ponta ar fi trebuit sa-si dea demisia demult, "pentru o multime de erori". Mai mult, "tara nu pierdea nimic" daca Ponta nu era niciodata premier. Udrea surprinde insa cu o declaratie neasteptata: "Nu stiu daca motivul pentru care Ponta ar trebui sa plece ar trebui sa fie acest dosar."

Citeşte şi: Elena Udrea: Dacă vine Predoiu în locul lui Ponta, am căzut din lac în puț

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 08:35
vasile
locuri de munca
PROIECTUL ANULUI 2015
JOB
Adresa e-mail [email protected]
PART-TIME

Căutam colaboratori care să se alăture PROIECTULUI nostru

Condiții necesare : - calculator + internet ,fara nici un fel de experienta,desigur daca aveti este un avantaj foarte important ! Fiecare își stabilește programul său de lucru,si va munci la proiect cand doreste,chiar si o ora pe zi cu intensitate si cu efect pozitiv este de ajuns Avem nevoie de persoane serioase,înzestrate cu calm,cu răbdare,cu vointa si sa fie perseverente ! Instruirea pentru intrarea in proiect se ofera pe e-mail sub forma a 12 lectii PDF cate una in fiecare zi 12 zile,iar dupa finalizarea cursului celor 12 lectii va puteti inscrie si sa incepeti sa munciti ! Se ofera contract ! Important : CERETI DETALII DOAR LA ADRESA DE E-MAIL ! Daca esti interesat trimite-mi chiar in acest moment un mesaj in care imi scrii textul : "detalii" la aceasta adresa de e-mail si iti voi da acolo gratuit materialele in format PDF ! Mult succes si te astept. [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ