Alina Gorghiu: Victor Ponta dă foc la țară

| 07 iun, 17:33

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că premierul Victor Ponta aruncă în aer credibilitatea României prin faptul că nu demisionează și a făcut apel la parlamentarii PSD să voteze moțiunea de cenzură a liberalilor.

"De astăzi nu o să-i mai spun premierul României pentru că pentru mine nu mai are niciun fel de legitimitate. Astăzi Victor Ponta ia ostatic statul român. A decis prin declarațiile pe care le-am văzut mai devreme să dea foc la țară și să sacrifice România doar pentru a continua a-și exercite funcția de premier și de președinte al PSD. Nu așteptam să-și dea demisia, pentru că presupune un act de demnitate și de onoare, el nu are nici demnitate, nici onoare", a spus duminică Alina Gorghiu.

Ea a afirmat că "din păcate Victor Ponta aruncă în aer credibilitatea României prin nerecunoașterea structurii constituționale a statului român și a instituțiilor".

"Prin anunțul extrem de grav pe care l-a făcut domnia sa astăzi noi înțelegem că mesajul este acela de a pune în discuție legitimitatea statului român, stat român pe care Victor Ponta, invocând lovitura de stat, l-a înlocuit cu propria persoană. Astăzi pentru Victor Ponta statul este Victor Ponta", a declarat liderul PNL, susținând că Ponta s-a "încuiat" la Parlament cu ceilalți colegi din PSD, situație care îi aduce aminte de Nicolae Ceaușescu.

Gorghiu a mai spus că Ponta ia "ostatic" statul român prin faptul că nu demisionează.

Citește și: Măsură RADICALĂ luată de PNL după refuzul lui Victor Ponta de a demisiona

"Nu mai este vorba de demisie sau demiterea lui Victor Ponta, este un atac împotriva statului român. Victor Ponta ia astăzi ostatic statul român și este autorul unui demers iresponsabil de a nu-și da demisia și de a se ține de putere precum scaiul de haina omului", a arătat ea.

Gorghiu a mai spus că Ponta pozează în calitate de victimă, apreciind că acesta "nu este decât un agresor al instituțiilor și al structurii constituționale a statului român".

De asemenea, copreședintele PNL a spus că România se află în cea mai gravă criză politică din 1989 până în prezent.

"Le transmit celor din PSD care se află în Parlament că au ocazia să pună capăt mult mai repede acestei crize politice prin votul la moțiunea de cenzură", a completat Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iun, 23:44
liviuioan
---INCONDEIATI--
Lady Godiva--se joaca cu chibriturile , spre supararea taicutului ei care are nevoie de ELECTRICA . Noul ei partener de ghidusii --cu care se afiseaza in ultimul timp--2 in 1 si noul carmaci--ii poate povesti usor---AMINTIRI din # PE BLEJNAR NU-L CUNOSC # Dar pe BOTOACA-l cunoaste BULDOGUL ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ