Miting organizat de PMP în fața Palatului Victoria. Manifestanții au cerut demisia premierului Ponta

| 07 iun, 13:37

Câteva sute de membri și simpatizanți ai Partidului Mișcarea Populară (PMP) au cerut demisia premierului Victor Ponta, duminică, la un miting organizat în fața Palatului Victoria.

Protestarii au afișat pancarte pe care scrie: "Ponta, nu înțelegi ideea, noi nu suntem în Coreea", "Ponta — PSD: șomaj și sărăcie pentru întreaga Românie", "Ponta demisia!".

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că un prim ministru acuzat de fapte grave de corupție ar trebui să înțeleagă că orice zi în plus la Palatul Victoria produce efecte negative asupra economiei țării, pieței de capital și asupra cetățenilor statului.

El a precizat că a solicitat în urmă cu trei zile autorizarea acestui miting, însă nu a primit o aprobare în acest sens.

În altă ordine de idei, Tomac a adăugat că va cere demisia ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, afirmând că unii protestatari au fost bruscați de jandarmi.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat pentru AGERPRES că mitingul nu este autorizat și că protestatarii au încercat să plece din zona Piața Victoriei, iar pentru a nu fi blocat traficul jandarmii au reașezat dispozitivul.

El a precizat că, potrivit legislației în vigoare, amenda pentru un miting neautorizat este cuprinsă pentru organizatorul persoană fizică între 1.000 și 10.000 de lei, iar pentru fiecare participant între 500 și 5.000 de lei.

El a adăugat că Jandarmeria Capitalei urmează să ia măsurile care se impun în acest caz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iun, 17:02
liviuioan
--- ANIMAL POLITIC--
--te tip nou 3 in 1 fara TATUC--s-au o fi participat deghizat intr-un costum de scafandru . Incet - acest TOMAT --se poate incadra perfect in echipa ZIMBRII CHISINAU--e tare la cap acum cand a demonstrat pe viu ca este demn urmasul lui TRAIAN . Tulnicul si junghiul CRISTESCU cu pliciul lui PRIGOANA asistati de consilierul salvamar--au sarit din MERCEDESUL cu COVILTIR . Recuzita dupa buget --pus sub sechestru .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ