Ponta: Îl voi informa în continuare pe Klaus Iohannis despre sistemul moștenit de la Băsescu

| 07 iun, 12:31

Premierul Victor Ponta a declarat duminică, după ședința liderilor coaliției de guvernare, că îl va informa în continuare pe președintele Klaus Iohannis despre sistemul moștenit de la Traian Băsescu, adăugând că apelul fostului șef de stat privind demisia sa este "ridicol și ticălos".

"Vineri am avut o discuție extrem de civilizată și instituțională cu domnul Iohannis. Îi înțeleg poziția politică și instituțională, dar în același timp mi-am făcut datoria să-l informez și îl voi informa în continuare, în baza cunoștințelor extrem de aprofundate pe care le am, despre ce sistem am moștenit de la Traian Băsescu și despre ce trebuie să facă acest președinte al tuturor românilor ca acest sistem să funcționeze mai bine, să nu mai producă abuzuri, să nu tot dea greșeli și rateuri care înseamnă viața unor oameni și sunt convins și îmi doresc să fac acest lucru", a spus Ponta, la Parlament.

El a susținut că respectă toate opiniile politice, indiferent cât sunt de politizate, legate de ce trebuie să facă în continuare.

"Haideți să fim mai puțin ipocriți. Domnul Iohannis a candidat și a fost ales președinte al României fiind trimis în judecată la ÎCCJ, nu acuzat", a completat premierul.

Citește și: Victor Ponta NU demisionează: "Nu sunt o victimă. Acuzarea mea are ca scop schimbarea guvernului"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ