Zgonea: PSD nu are nicio emoție în privința votului pe moțiunea de cenzură

| 06 iun, 13:49

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat sâmbătă, în legătură cu moţiunea de cenzură a liberalilor, că social-democraţii nu au "nicio emoţie", că aceasta nu va strânge mai mult de 190 de votanţi, maximum 200, şi că nu vede rostul acestui demers, în afara unui "exerciţiu de imagine", transmite Agerpres.

 

"Moţiunea de cenzură nu strânge mai mult de 190 de votanţi, poate 200 maxim. Pentru partidul de opoziţie, în afară de exerciţiu de imagine, nu-i văd rostul. Am văzut, în ultimii 15 ani, partide de opoziţie care nu au depus moţiuni de cenzură, pentru ca să nu treacă în ridicolul unei obligaţii pe care o faci doar pentru că ai unele obligaţii. Înainte de această situaţie, PSD-ul spune că nu are nicio emoţie privind votul pe moţiunea de cenzură, credeţi că s-a schimbat ceva între timp, există motive de îngrijorare?", a răspuns Zgonea la o întrebare pe această temă, la evenimentul organizat de Camera Deputaţilor "Parlamentul copiilor".

El a adăugat că argumentele pro şi contra vor putea fi analizate la momentul dezbaterii moţiunii, menţionând că social-democraţii s-au achitat de toate angajamentele făcute în ultimii trei ani.

"Vom vedea, la momentul respectiv, argumentele pro şi contra. Eu cred că, în acest moment, noi ne-am ţinut de toate angajamentele pe care le-am făcut, şi în campania de prezidenţiale, şi în campania de europarlamentare, şi în campania de locale şi parlamentare din 2012", a susţinut acesta.

PNL a depus vineri la Parlament moţiunea de cenzură "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!", care vizează votul românilor din diaspora şi alegerile parţiale şi prin care solicită retragerea încrederii Guvernului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ