Zgonea, despre Ponta: Îl susțin întotdeauna, ca om, ca prieten și ca partener de proiect

| 06 iun, 12:29

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat sâmbătă că îl susţine "întotdeauna" pe Victor Ponta, "ca prieten, ca partener de proiect şi ca om, vechi de 20 de ani în partid", aşa cum îl susţine şi pe Liviu Dragnea şi pe toţi ceilalţi colegi ai săi, care trec prin momente dificile, menţionând că problemele din partid vor fi discutate când forurile de conducere ale partidului vor decide acest lucru, potrivit Agerpres.

 

Întrebat dacă l-a îmbărbătat pe premier în ultimele zile, Zgonea a spus: "Bineînţeles, ca prieten, ca partener de proiect, şi ca om, vechi de 20 de ani în partid, întotdeauna îl susţin, şi pe el şi pe Liviu Dragnea şi pe toţi ceilalţi colegi ai mei, care trec prin momente dificile. Eu mă uit la marea fotografie şi eu cred că în acest moment Guvernul României a făcut foarte mult bine României. Este decizia domniei sale (n.r. - a premierului Victor Ponta) pe care trebuie să o ia, nu vreau să comentez, dar vom discuta la momentul respectiv", a spus Zgonea, după ce a ieşit din sala de plen a Camerei Deputaţilor, unde a deschis evenimentul "Parlamentul copiilor", care îşi propune să ofere tinerilor posibilitatea de a înţelege importanţa rolului şi funcţiilor Parlamentului, precum şi a doctrinelor partidelor politice parlamentare.

El a adăugat că, deşi nu face niciun comentariu, nu trebuie să se ascundă faptul că Victor Ponta şi familia lui trec prin momente dificile.

"6 iunie 2015 nu este o cifră care să ne aducă zâmbetul pe buze, nu suntem într-o situaţie foarte bună în acest moment, nu vreau să comentez alte lucruri, nu le-am comentat, şi ştiţi bine că eu sunt unul dintre politicienii care niciodată nu am comentat crizele politice la televizor, înainte de a le discuta în cadrul PSD, sau în cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, dacă au fost crize ale acestei instituţii. Nu trebuie să ne ascundem (...), momentele acestea şi clipele prin care trec el şi familia lui sunt dificile. Ca politician, şi eu şi el suntem vaccinaţi, ştim aceste lucruri, suntem pregătiţi pentru orice, că de aceea ne-am ales această meserie", a spus Zgonea.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat vineri că procurorii au dispus începerea urmăririi penale faţă de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor, în dosarul de corupţie de la companiile energetice Turceni şi Rovinari privind încheierea unor contracte de asistenţă juridică.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ