Percheziţii de amploare în Bucureşti şi două judeţe

| 16 iun, 08:37

Peste 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 44 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Dâmboviţa.

36 mandate de aducere vor fi puse în executare, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Din datele şi probele administrate, rezultă că suspecţii, în calitate de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale, au înregistrat contabil şi au declarat fiscal cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, cheltuieli reflectate de servicii fictive de consultanţă în afaceri, cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale.

Citeste si: Fost JUDECĂTOR din Paşcani REŢINUT de DIICOT

Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 11.000.000 lei, reprezentând taxa pe valoare adăugată.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii şi al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă. Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ