Liviu Pop: PNL pune presiune pe justiție prin proteste spontane

| 06 iun, 14:48

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, susţine că Partidul Naţional Liberal (PNL) pune presiune pe Justiţie prin organizarea de proteste "spontane".

 

"Liberalii au încropit rapid, vineri seară, un miting pentru a cere demisia premierului şi anunţă unul nou pentru ziua de duminică. De fapt, sub această mască a protestului aparent legitim, liberalii ascund un lucru grav, acela că ţinta este Justiţia. În viziunea lor, sub presiunea străzii, Parlamentul, preşedintele şi toate instituţiile de forţă ar trebui să dea satisfacţie protestatarilor şi eventual să scoată în afara legii întreg PSD-ul", a declarat Liviu Pop, într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

În opinia sa, Opoziţia joacă o carte periculoasă, "probabil ultima, cu riscul de a fi împotriva intereselor Justiţiei pe care afirmă cu nonşalanţă că o apără".

"Justiţia, domnilor, nu s-a pronunţat, iată un motiv în plus pentru ca Victor Ponta să rămână premier", mai spune Liviu Pop.

Circa 100 de persoane au protestat vineri în Piaţa Victoriei, manifestanţii cerând demisia premierului Victor Ponta şi afişând pancarte cu mesaje împotriva şefului Guvernului şi steaguri tricolore. Pe pancartele celor prezenţi erau mesaje precum "Demisia!", "Ponta nu mai sta, demisia!", "My name is Paste. Copy Paste", iar aceştia scandează lozinci împotriva premierului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iun, 10:41
mamutu
Mai rushinea Maramureshului, mincinos tupeist si incult, tu te-ai uitat in oglinda sa vezi ce mutra de prost ai?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ