Ungureanu: PNL va ataca la CCR votul în cazul Șova

| 08 iun, 14:12

Prim-vicepreședintele PNL Mihai-Răzvan Ungureanu a anunțat luni că liberalii vor ataca la CCR votul Senatului în cazul lui Dan Șova, susținând că era necesară o reinterpretare a votului dat anterior.

"Vom ataca la CCR votul dat în zilele trecute în Senat pentru ridicarea imunității domnului Șova. Sesizarea noastră este îndreptățită de faptul că și înainte și acum considerăm că votul nu era necesar, era necesară reinterpretarea votului. CCR va fi din nou sesizată și așteptăm un deznodământ rapid și corect în ceea ce privește ridicarea imunității domnului Șova și avansarea cazului către justiție", a spus Ungureanu.

Senatul s-a exprimat prin vot săptămâna trecută asupra cererii ministrului Justiției privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a senatorului social-democrat Dan Șova, respingând solicitarea cu 72 de voturi împotrivă.

În urma reluării votului în cazul Șova, ca urmare a deciziei CCR referitoare la neconstituționalitatea hotărârii Camerei Superioare a Parlamentului privind votul exprimat în 25 martie, doar 66 de senatori au votat în favoarea încuviințării reținerii și arestării preventive a fostului ministru PSD.

Citeşte şi: PNL, despre consultările de la Cotroceni: Ne bucurăm că nu dăm ochii cu premierul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ