PNL, despre consultările de la Cotroceni: Ne bucurăm că nu dăm ochii cu premierul

| 08 iun, 13:40

Partidele parlamentare sunt invitate luni la Cotroceni, la consultări cu preşedintele Iohannis, pe tema strategiei de apărare a ţării. Pentru ca obiectul consultărilor să nu fie ratat (consensul pe o problemă de interes naţional), şeful statului a luat decizia de chema separat partidele de la putere şi pe cele din opoziţie.

Liberalii se bucură că nu vor sta la aceeaşi masă cu Ponta, după ce ieri au anunţat că nu îl mai recunosc pe acesta ca premier şi vor boicota evenimentele la care acesta va participa.

"Ne bucurăm că nu dăm ochi în ochi cu premierul urmărit penal. Ne pune în situaţia de a fi consistenţi cu poziţia noastră de ieri", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, vicepreşedinte PNL.

Partidele de la putere - PSD, UNPR şi PC - vor fi primite la Cotroceni la ora 18.00. Opoziţia va intra la discuţiile cu Iohannis la ora 18.30.

Mihai Răzvan Ungureanu a mai declarat că fiecare zi care trece fără ca Ponta să-şi dea demisia din funcţia de premier adânceşte criza politică. "Domnul Ponta va rămâne foarte curând singur şi în partid, şi în coaliţia de guvernare", a mai declarat MRU.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 08:53
vasile
locuri de munca
PROIECTUL ANULUI 2015
JOB
Adresa e-mail [email protected]
PART-TIME

Căutam colaboratori care să se alăture PROIECTULUI nostru

Condiții necesare : - calculator + internet ,fara nici un fel de experienta,desigur daca aveti este un avantaj foarte important ! Fiecare își stabilește programul său de lucru,si va munci la proiect cand doreste,chiar si o ora pe zi cu intensitate si cu efect pozitiv este de ajuns Avem nevoie de persoane serioase,înzestrate cu calm,cu răbdare,cu vointa si sa fie perseverente ! Instruirea pentru intrarea in proiect se ofera pe e-mail sub forma a 12 lectii PDF cate una in fiecare zi 12 zile,iar dupa finalizarea cursului celor 12 lectii va puteti inscrie si sa incepeti sa munciti ! Se ofera contract ! Important : CERETI DETALII DOAR LA ADRESA DE E-MAIL ! Daca esti interesat trimite-mi chiar in acest moment un mesaj in care imi scrii textul : "detalii" la aceasta adresa de e-mail si iti voi da acolo gratuit materialele in format PDF ! Mult succes si te astept. [email protected]
08 iun, 14:31
liviuioan
-MeReU-GOJDU cu VITA KOBE si sapun FA
MANA lu CEAUSESCU--a facut minuni--si destinele lui BASESCU--STOLOJAN--UNGUREANU--au marcat--poporul roman in ultimii 25 de ani . Dupa ce ai fost inlocuitorul lui ELVIS SAFTOIU si prim ministru --aruncat ca o masea stricata de BLEJNAR--acum--face agenda publica a noului presedinte . Nimic nu se pierde-totul se transforma si coabitarea IOHANNIS--BASESCU--este tot mai evidenta --CU PROGRAM IMPUS--PPE .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ