Reacții EXTREM DE DURE de la Bruxelles privind situația lui Ponta

| 08 iun, 16:32

Europarlamentul PSD, Ioan Mircea Pașcu, precizează că există, în viziunea sa, un număr de patru premiere în actuala criză politică, generată de punerea sub urmărire penală a lui Victor Ponta și solicitarea de demisie venită din partea lui Klaus Iohannis.

Mircea Pașcu estimează că DNA și Administrația Prezidențială și-au pierdut „inocenta” și că, brusc, au devenit obiectul unei ”hemoragii de credibilitate.”

”Cateva „premiere” in actuala criza:
1. Basistii actioneaza in același sens cu asa-zisii adversari, noii liberali: Basescu i-a cerut primul premierului sa place, iar inima „protestelor” ilegale de strada este PMP-ul sau;
2. DNA, care se lauda cu independența sa fata de oricine, simte brusc pentru prima data nevoia sa dea un comunicat in limbi străine, pentru „consumul” ambasadelor, lăsând astfel sa se înțeleagă ca ideea acestei crize e de sorginte interna, trebuind a fi explicata cercurilor externe.
3. Ambasadele „cheie” (americană, britanica, germana, olandeza), altfel extrem de vocale in legătura cu amestecul politicului in treburile justiției, tac malc (iar, dacă vor vorbi pana la urma, vor spune cel mai probabil ceva de genul ca decizia aparține „poporului roman” etc etc)
4. DNA si președintia si-au pierdut „inocenta” – citește impartialitatea – in ochii romanilor. Mi-e teama ca ambele instituții au devenit obiectul unei bruste hemoragii de credibilitate. Nici una, nici alta nu vor mai putea pretinde impartialitatea in ochii romanilor.”, punctează europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pașcu, pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi: Victor Ponta: Ne vom adresa procurorului general al României cu sesizare penală

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 08:52
vasile
locuri de munca
PROIECTUL ANULUI 2015
JOB
Adresa e-mail [email protected]
PART-TIME

Căutam colaboratori care să se alăture PROIECTULUI nostru

Condiții necesare : - calculator + internet ,fara nici un fel de experienta,desigur daca aveti este un avantaj foarte important ! Fiecare își stabilește programul său de lucru,si va munci la proiect cand doreste,chiar si o ora pe zi cu intensitate si cu efect pozitiv este de ajuns Avem nevoie de persoane serioase,înzestrate cu calm,cu răbdare,cu vointa si sa fie perseverente ! Instruirea pentru intrarea in proiect se ofera pe e-mail sub forma a 12 lectii PDF cate una in fiecare zi 12 zile,iar dupa finalizarea cursului celor 12 lectii va puteti inscrie si sa incepeti sa munciti ! Se ofera contract ! Important : CERETI DETALII DOAR LA ADRESA DE E-MAIL ! Daca esti interesat trimite-mi chiar in acest moment un mesaj in care imi scrii textul : "detalii" la aceasta adresa de e-mail si iti voi da acolo gratuit materialele in format PDF ! Mult succes si te astept. [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ