Gabriela Firea: Un Guvern și o majoritate nu se pot schimba nedemocratic

| 08 iun, 13:25

Un Guvern și o majoritate nu se pot schimba nedemocratic doar pentru că "PNL este ahtiat după putere", afirmă luni purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea.

"Isteria celor din Partidul Național Liberal a depășit demult granițele unui comportament normal pe scena politică. Normalitatea a devenit la PNL să ceară schimbarea unui Guvern altfel decât în Parlament sau prin alegeri democratice. Nici nu ne miră acest lucru în condițiile în care sforile fostului partid liberal istoric sunt trase acum de cei care au pierdut fără drept de apel alegerile din 2012. Vorbim despre oameni pentru care democrația nu înseamnă nimic și care ar folosi orice fel de mijloace pentru a reveni la putere", a susținut Gabriela Firea într-un comunicat transmis luni.

Ea a arătat că duminică liderii PNL vorbeau despre dorința de a da un Guvern cât mai repede, "în condițiile în care și-au demonstrat în ultima perioadă lipsa totală de viziune și de proiect". "Atacul la Victor Ponta nu îl vizează doar pe acesta și acest lucru a fost clar când ni s-a vorbit din nou despre ilustra moțiune de cenzură pe care nici măcar semnatarii acesteia nu o cunosc de fapt bine", mai spune vicepreședintele PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iun, 21:31
Lacrima
Lelea firea
iar a venit tata asta sa ne dea lectii ? Proasto , guvernul nu a fost ales de nimeni si daca are probleme e dat jos oricand , nu ne trebuie invoirea matale . Mai bine taci si creste plodul , ca se cunoaste cat te duce mintea dupa ce nas ti-ai ales . Esti doar o lelita care se cearta de una singura si pe care nici un om intreg la minte nu o ia in considerare . Parca nu mai erai purtator de cuvant ? Sau nu poti sa-ti limba in gura ?
10 iun, 03:21
sane
cam asa-i! extrem de obraznica! si instigatoare la minciuna! o moldoveanca imputita!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ