Radu Banciu S-A SUCIT? Ce spune despre Victor Ponta

| 08 iun, 11:31

Radu Banciu a vorbit în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul premierului Victor Ponta - "e o premieră în executivul românesc ca un premier în exercițiu să fie urmărit penal, e o situație care nu mai exista nici in celelalte țări europene, e o specificitate românească".

"În România, politica nu se face pentru cetățean. Victor Ponta nu ar trebui să tragă ponoasele întrucât el a executat o carieră politică ca la carte. Asta a fost misiunea lui, altfel nici nu putea să ajungă în fruntea PSD-ului atât de tânăr, așa cum de altfel a recunoscut în nenumărate rânduri. El și-a făcut datoria față de partid, față de oamenii care au avut încredere în el, începând cu Adrian Năstase. PSD-ul a fost bine dus mai departe de Victor Ponta care nu este nici el etern. Nu văd de ce ar sta în momentul de față în bătaia puștii și ar demisiona, că așa ne convine nouă, atâta timp cât așa s-a făcut politică în România dintotdeauna".

Premierul scria vineri pe pagina de Facebook că nu demisionează pentru că este la mâna Parlamentului. "Parlamentul l-a numit, numai Parlamentul poate să-l îngroape, după zicala românească . El nu datorează absolut nimic cetățeanului, asta era o lozincă, cu alegătorul, cu omul care a votat. Sigur că te sprijini pe el când ai nevoie de el" este de părere Banciu, potrivit b1.ro.

"Omul e unul de-al nostru, iar ceea ce va urma după Victor Ponta nu va schimba sistemul. Această bucurie lăuntrică pe care probabil că o au mulți în aceste momente probabil nu va duce către nimic. Vina este a cetățenilor, responsabilitatea este a țării, noi suntem la mana lui. Vp daca vrea își dă demsia, dacă nu, nu", subliniază Banciu.

Radu Banciu este de părere că se repetă situația de la alegerile prezidențiale "când Victor Ponta a stat câteva zile la cutie, era palid în seara în care s-a despărțit de telespectatori după ce pierduse lamentabil, toată lumea a crezut că se va împușca, era speriat, a și recunoscut ulterior că s-a gândit la demisie, s-a gândit la plecarea din politică, s-a gândit să plece din țară, s-a gândit să-și abandoneze familia, să se ducă unde o vedea cu ochii. Până la urmă a revenit ca un mielușel, docil, apoi din ce în ce mai arogant".

Citeşte şi: Adrian Năstase SE DEZLĂNŢUIE după scandalul Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 iun, 14:47
avramescu
Omul are dreptate aici,cand greseste,greseste dar daca toti idiotii vor sa schimbe premireul si=i fabrca dosare pe turnatoria prin posta,va dati seama unde am ajuns cu robocop=ul asta sas?el si ana pauker de la ue sunt antiromani!
11 iun, 09:00
nic
Cred ca ar fi bine sa aiba mai putina aroganta si sa nu se mai laude cu reitingul pe cae-l face ,jugnind pe fosti colegi [Prisecariu ,M.Puscalau si Sorina Matei ],fiindca erau fosarte buni in ce faceau.Cred ca isi va pierde din valoare crezand ca este cel mai bun .
09 iun, 07:17
rsss
Mai IDIO. de cât M. Badea. Monumentul de CRETY dela B1

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ