Teodor Atanasiu îi răspunde lui Ponta: Nu am semnat niciun contract cu Dan Sova

| 07 iun, 16:58

Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal, Teodor Atanasiu, a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca nu a semnat niciun contract cu Dan Sova, asa cum a sustinut premierul Victor Ponta, care a afirmat ca liberalul se afla, eventual, intr-un conflict de interese, scrie hotnews.ro.

"Nu am semnat niciun contract cu domnul Sova, dintr-un motiv foarte simplu: ca nu eram in postura de a semna aceste contracte. Nu am fost niciodata director nici la Turceni, nici la Rovinari, nici la celelalte societati comerciale cu care domnul Sova a avut contracte. Dar domnul Ponta nu este astazi invinuit pentru faptul ca si-ar fi exercitat atributiile de avocat si ar fi reprezentat in instante sau ar fi acordat asistenta juridica unor societati comerciale. Domnul Ponta este acuzat ca a incasat banii si n-a facut aceste lucruri. Ca a emis facturi ca si cum ar fi prestat aceste servicii, pe care nu le-a prestat niciodata. Si pentru asta nu trebuie sa gaseasca explicatii in alta parte, ci in propriul stil de viata al domnului Ponta, stilul mincinos, in care tot ce a facut si tot ce spune este o minciuna continua", a spus, intr-o conferinta de presa, Teodor Atanasiu, potrivit Agerpres.

Prim-vicepresedintele PNL a adaugat ca Victor Ponta a spus ca va pleca daca va ajunge in situatia sa fie cercetat penal.

"Acum, refuza sa plece. Ne-a spus domnul Victor Ponta ca il va sustine pe Crin Antonescu presedintele Romaniei si s-a pus el candidat la Presedintie. Ne-a spus Victor Ponta ca se pregateste o lovitura de stat impotriva Romaniei, de catre procurori la adresa lui. Nu. Domnul Ponta pregateste o lovitura de stat impotriva romanilor prin ramanerea sa in fruntea Guvernului, desi este suspect de mai multe infractiuni grave, printre care si cea de spalare de bani", a sustinut Teodor Atanasiu.

Liderul liberal a mai spus ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si prezinte demisia din fruntea guvernului.

"Domnul Ponta trebuie sa inteleaga un lucru: cariera sa politica a luat sfarsit si trebuie sa-si prezinte demisia pana ce nu va fi fugarit de popor din functia pe care o detine", a declarat Teodor Atanasiu.

Prim-vicepresedintele PNL a mai spus ca spera ca presiunea publica, interna si internationala, sa duca la o demisie cat mai urgenta a premierului Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a sustinut duminica, dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, ca liberalul Teodor Atanasiu se afla, eventual, inr-un conflict de interese.

"Mi-e jena sa vorbesc despre colegii din Opozitie, din PNL. Cel care, eventual, se afla in conflict de interese este domnul Atanasiu, cel care i-a semnat contractele domnului Sova si dupa aceea l-a votat votat ca ministru in Guvernul USL sau ma rog care i-a semnat contractele doamnei Alina Gorghiu", a spus Victor Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iun, 21:39
claudia
bani si timp liber
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
08 iun, 08:19
Gina
acum e rau, atunci era bine..
http://stirileprotv.ro/stiri/politic/inca-un-circ-in-parlament-din-cauza-numirilor-la-curtea-constitutionala.html

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ