Victor Ponta, replică DEVASTATOARE pentru Traian Băsescu: Un președinte care 10 ani s-a ascuns...

| 07 iun, 12:40

Premierul Victor Ponta a declarat duminică, după ședința liderilor coaliției de guvernare, că apelul fostului șef de stat privind demisia sa este "ridicol și ticălos".

Ponta a catalogat apelul lui Traian Băsescu privind demisia sa drept "ridicol și ticălos".

"Mai ridicol și mai ticălos decât apelul făcut de Traian Băsescu la demisia mea... un președinte care 10 ani s-a ascuns de dosare penale în spatele funcției de președinte, un fost președinte care când este anchetată Elena Udrea constată ce abuzuri comit procurorii și SRI-ul, dar dacă sunt anchetat eu și Elena Udrea este acasă îi iubește din nou pe procurori și pe cei de la SRI sau își trimit oameni în stradă ca să protesteze, putem să trimitem și noi oameni în stradă, dar eu cred că o democrație nu se rezolvă în stradă, prin forță, o democrație funcționează prin mecanismele sale care sunt prevăzute în Constituție", a afirmat Ponta.

Citește și: Ponta: Îl voi informa în continuare pe Klaus Iohannis despre sistemul moștenit de la Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iun, 20:50
JAF PESTE TOT ???
CFR
DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014 de la CFR Calatori? Ar fi interesant si nu numai… “Aflati in plina ofensiva anticoruptie, subalternii Laurei Codruta Kovesi sunt pe cale de a deschide un nou front de lupta, care va cutremura, cu siguranta, societatea romaneasca” Sa fie vorba si de CFR Calatori, oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat in acest moment), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS privat, in acest moment), Carmen Maria Popescu, Miu Ileana,Liliana Constantinescu,Claudiu Dumitrescu(inculpat), Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif, etc? Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie? Mai mult , prin impunerea lui Alexandru Petrescu in fruntea C.A. vicepresedinte PSD Diaspora, Ioan Rus a demonstrat ca isi continua campania de politizare si distrugere a companiei CFR Calatori. In octombrie 2014, Poşta Română, condusa de Alexandru Petrescu, a distribuit în timpul campaniei prezidenţiale, alături de talonul de pensie, peste patru milioane de flyere, comandate şi plătite de PSD, prin care pensionarii erau anunţaţi că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vrea să le taie pensia dacă va ieşi preşedinte. Scandalul fluturaşilor otrăviţi împărţiţi de pesedişti a izbucnit înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale. Numirea pesedistului Alexandru Petrescu in fruntea CA de la CFR Calatori vine dupa ce Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis “SMART”,
07 iun, 18:51
Danglars, Villefort, Mondego, Caderousse...
Misiunea Romania
Alegerile anticipate (parlamentare si prezidentiale) sunt greu de facut, dar ar fi cea mai buna varianta. Si-au dat arama pe fata si demagogul Joha, ca si cel dinaintea lui; ei au avut probleme cu legea, probleme rezolvate OCULT. Trebuie terminat odata cu politicienii subordonati retelelor iudeo-masonice ce au supt tara in ultimii 25 ani ! Adica, PDL, PNL, PSD, PMP., UNPR. Trebuie constituita o alta grupare cu forte noi si curate ! Oculta Mondiala si-a terminat mandatul de a suge vaca de muls - Romania. Fortele spirituale si parapsihologice, societatile spirituale curate din Romania si Balcani (zona primordialitatii speciilor umane existente acum pe Terra) au primit acordul apararii acestor zone sfinte, dar pangarite de satanistii lojelor masonice occidentale diverse. Oculta Mondiala se apropie de sfarsit. Prea multe legi universale incalcate. Toate conducerile de pe glob, in timp, s-au autodistrus, pana in momentul nostru. Dar, de data aceasta, nu va trebui distrusa intreaga lume.
07 iun, 14:31
irinapop
Wow!!! Devastator, intradevar!!! Acum pensionaru' Basescu n-o sa mai poata dormi noaptea de atata devastare.
Galacticu' este in fericit si-si poate manca pop-cornul linistit in timp ce se uita la TV.
Sa-ti fie rusine Train Basescu!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ