CINE l-a salvat pe TRAIAN BĂSESCU în 2012. Declaraţie INCENDIARĂ

| 13 iun, 10:09

Procurorul care a instrumentat dosarul de santaj al Marianei Rarinca in urma plangerii facute de sefa ICCJ Livia Stanciu, este acelasi care l-a salvat pe fostul presedinte Traian Basescu de dosarul din 2012 privind spalrea de bani.

Procurorul Carmen Damian este cea care în 2012 i-a dat NUP lui Traian Băsescu în dosarul care viza legalitatea încheierii unor contracte de către Costel Căşuneanu cu Ministerul Transporturilor şi Primăria Municipiului Bucureşti, sub conducerea lui Traian Băsescu. Tot ea a instrumentat si cazul Rarinca, potrivit unei declaratii facute de un jurnalist al postului Antena 3.

Jurnalista a explicat ca potrivit anchetei sale procuroarea ar fi mintit in cazul Basescu in legatura cu o masina pe care acesta ar fi primit-o de la Costel Casuneanu la un pret mult mai mic decat valoarea reala. Procurorul a scris in decizia sa ca tranzactia pentru un Mercedes s500 nu a existat. Problema este ca era public contractul de vanzare-cumparare inca din 2002.

Citeste si: Omul lui BĂSESCU, dezvăluiri din PUŞCĂRIE. Ce MESAJ transmite Omar Hayssam

Procurorul General, Tiberiu Niţu, a cerut în instanţă redeschiderea acestui dosar, constatând că sunt indicii ale unor infracţiuni. Instanta a acceptat solicitarea lui Nitu, iar judecătorii care au decis redeschiderea dosarului Băsescu-Căşuneanu o acuză pe procuroare ca a instrumentat cazul de neglijenţă. Magistraţii cer acum reluarea verificărilor tuturor contractelor care au existat între Costel Căşuneanu şi Traian Băsescu, în perioada în care acesta s-a aflat la conducerea ministerului Transporturilor şi a Primăriei Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 iun, 19:03
Calin
Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri.
Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități.
Cerințe:
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- cunoștințe minime PC;
- răbdare;
- seriozitate;
- perseverență;
- atenție la detalii.
Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin email.
Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o sa începeți să lucrați.
Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice.
Pentru informații trimiteti textul ,,INFO” la adresa de email: [email protected]
Oferim și solicităm seriozitate!
În caz că nu primiți o lectie din probleme tehnice vă rog să mă anunțați!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ