Declaraţie înţepătoare: "Povestea cu mutatul lui Băsescu este ca un basm. Această vietate a fost preşedinte timp de 10 ani"

| 15 iun, 13:49

Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a opinat, la Antena 3, că povestea cu mutarea lui Traian Băsescu de la Scroviştea în vila din strada Gogol este ca un basm.

"Dacă ar fi fost ursar, trebuia să fi ştiut, să am pedigree-ul lui. Asta cu calul este mai rău ca la ultimii ţigani. Indiferent că e împăiat sau e viu. Dar mi se pare că tot ce arată acum media este că Băsescu a fost un soi de pleşcar, nu politician. Măcar alţii şi-au văzut de treabă. Asta cu mutatul lui Băsescu e chiar de fabulă, cu pretenţii, cu figuri. Am senzaţia că îşi bate joc. Este ultima speţă de om pe care eu, din nefericire, alături de alţi 10 milioane de oameni, a trebuit să o suport, preţ de 10 ani."

"Această vietate a fost, timp de 10 ani, preşedintele unei ţări. Pe care a dus-o într-un faliment. Nu doar fizic, dar şi moral."

Mădălin Voicu a explicat că Traian Băsescu are comportamentul parvenitului.

"Aici se întâmplă această nesimţire. Îşi bate joc. Şi are comportamentul parvenitului, nu are cultură, nu are educaţie, nu are rezonanţă în familie, nici măcar ca bun-simţ. Neamul prost vrea lucruri pe care le-a auzit pe la alţii şi vrea şi el. Sunt sigur de chestia asta. Nu forţez nota. Nu vorbesc doar despre cal şi urs. Dar cum îl suportă femeia aceasta? Mă întreb şi eu. Sigur, nu cunosc amănunte, dar cum să poţi să tolerezi un grobian de acest tip? După cum pare, această doamnă are o calitate - nu se bagă, nu forţează nici poza, nici nota, nici atitudinea."

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU, înconjurat de animale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iun, 14:35
Luiza Popa
tiganul tot tigan ramane...
pute
medelin zici,cacat zici

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ