INCREDIBIL! Care este legătura dintre TRAIAN BĂSESCU şi NUŢU CĂMĂTARU

| 15 iun, 12:01

Aparaţie supriză în curtea vilei din Gogol, unde urmează să se mute Traian Băsescu! Fostul preşedinte şi-a adus un urs şi un cal. Nu sunt vii, sunt figurine ornamentale, calul fiind în mărime naturală. Traian Băsescu şi soţia sa Maria au venit în vizită, în această dimineață, la vila din Gogol. E pentru prima oară când fostul președinte este însoțit de Maria Băsescu.

De mai bine de douăore, Traian Băsescu inspectează casa din Gogol, deşi muncitorii încă mai lucrează pentru confortul fostului preşedinte.

În prezent se lucrează la montarea jaluzelelor, pentru ca vecinii din faţa să nu poată vedea în interiorul casei. Traian Băsescu s-a arătat deranjat de faptul că în faşa vilei este construit un bloc de 4 etaje si spunea că nu este foarte sigur pentru el şi familia sa, pentru că ar putea fi supravegheaţi, relatează România TV.

Traian Băsescu a inspectat şi curtea şi a dus două obiecte decorative: un urc şi un cal în marime naturală, cel mai probabil pentru soţia sa, care este pasionată de echitaţie.

În plus, imaginile cu cele două animale au dus cu gândul la eliberarea lui Nuţu Cămătaru din anul 2010. Acesta a părăsit atunci Penitenciarul Jilava călare pe unul dintre cei trei cai preferaţi cu care l-au aşteptat fiul acestuia şi alţi apropiaţi.

 

Citeşte şi: Traian Băsescu se mută în casa din Gogol 2. Fostul preşedinte a venit în inspecţie împreună cu soţia

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iun, 12:51
Alfred Bulan
articol de ziarist cretin:creatura nu-si da numele,insa este precis din slugile lui Sultanescu,consilierul lui Ponta
s-ar putea zice si care este asemanarea intre mama ta si tatal tau?
amandoi au creat un tampit,nu sunt vinovati,natura a jucat o festa

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ