Traian Băsescu, NEMULŢUMIT de reşedinta din Gogol

| 09 iun, 12:42

Fostul preşedinte Traian Băsescu este nemulţumit de casa din Gogol. Deşi lucrările de renovare au fost aproape finalizate, fostul şef de stat face noi solicitări către RAAPPS.

Traian Băsescu cere RAAPPS ca locuinţa care i-a fost repartizată să se ridice la standardele unei reşedinţe oficiale. Fostul preşedinte a explicat că este dispus să se mute în vila Gogol după 15 iunie, dar avertizează că nu sunt respectate mai multe cerinţe, precum protecţia locatarilor. Acesta precizează că inclusiv premierul Victor Ponta va răspunde pentru posibile incidente.

"Imobilul nu asigură protecţia locatarilor, adică nici protecţia fizică şi nici intimitatea mea şi a familiei mele, nici în interiorul imobilului şi nici în curte, urmare a faptului că pe toată latura de sud-vest a curţii şi a locuinţei se află construit un bloc cu patru etaje, ceea ce permite supravegherea cu uşurinţă a persoanelor care locuiesc în imobilul şi în curtea imobilului din strada Gogol nr.2, dar şi a persoanelor care vizitează acest imobil", susţine Traian Băsescu în solicitarea trimisă RAAPPS.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ