Traian Băsescu explică ce caută URSUL, CALUL şi VACA în curtea sa. FOTO

| 16 iun, 17:38

Traian Băsescu a postat pe pagina sa de facebook o poza cu noua sa curte din Gogol, în care apare un urs, o vaca si un cal, toate în mărime naturală. Fostul preşedinte oferă şi o explicaţie la poza, negând astfel speculaţiile presei.

"Explicaţie pentru curioşi
1. Ursul este din lemn şi a fost realizat de un artist pe nume Smădu Gheorghe, din Comandău, judeţul Covasna. L-am primit cadou de la un preot din judeţul Braşov.
2. Calul nu este viu, cum cred unii ziarişti, este din fibră de sticlă şi l-a primit cadou soţia mea, cu ocazia zilei de naştere.
3. Vaca este din fibră de sticlă, nu poate fi mulsă şi are rolul de a compensa imposibilitatea dezvoltării unei ferme la NANA, urmare a sechestrului abuziv pus de PÎCCJ pe terenul cumpărat de Ioana cu credit de la CEC.
Una peste alta, Sofia, Radu şi Traian se vor bucura să vadă aceste animale în mărime naturală şi le vor compara cu cele din cărţile pentru copii", scrie Traian Băsescu pe pagina sa de facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iun, 19:01
marius stamboli
...Basescu si vaca din sticla...
Lasa ursul de lemn si vaca din sticla,nu ne mai aburi mai Traiane.Pe romani ii intereseaza cum a disparut Flota si, la fel de mult, misterul cumpararii casei din Mihaileanu.Despre astea am vrea sa ne povestesti.Sa ne traiesti.... bine...,mai Traiane.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ