Traian Băsescu, despre fostul primar din Iaşi: A avut ghinionul să se îndrăgostească de o băsistă

| 14 iun, 14:49

Traian Basescu se află la Iaşi, la conferinţa regională de alegeri a Partidului Mişcarea Populara (PMP). Fostul şef al statului, susţinător al formaţiunii politice, participă la alegeri şi va purta o serie de discutii cu membrii partidului. În cadrul evenimentului, Traian Băsescu a ţinut şi un discurs, în care a făcut referire şi la fostul primar din Iaşi, Gheorghe Nichita, aflat în arest la domiciliu.

"Am convingerea ca PMP poate fi o solutie catre care romanii sa se indrepte. Rezultatele Miscarii Populare vor surprinde. Ma bucur ca sunt din nou la Iasi. Este orasul care, in mintea mea, a ramas, dincolo de Palatul Culturii sau Mitropolie, Teiul lui Eminescu. Slava Domnului ca lui Nichita nu i-a trecut prin cap sa-l taie si pe acesta. Apropo de Nichita, saracul, el un PSD-ist sadea, a avut ghinionul sa se indragosteasca de o basista", a spus fostul presedinte Traian Basescu, potrivit bzi.ro.

 

Citeşte şi: CINE l-a salvat pe TRAIAN BĂSESCU în 2012. Declaraţie INCENDIARĂ

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ