Klaus Iohannis, PETRECERE la vila de protocol de la Neptun

| 12 iun, 21:16

Klaus Iohannis îşi serbează sâmbătă ziua de naştere la vila de protocol de la Neptun, iar printre invitaţii de seamă se numără şi fostul şef de stat Traian Băsescu, potrivit România TV.

Klaus Iohannis dă o primă petrecere de la preluarea mandatului la vila de protocol de la Neptun, locuinţă folosită şi de fostul preşedinte Traian Băsescu.

Printre invitaţi, cel mai probabil, se vor afla şi copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care se vor afla oricum pe litoral la un eveniment al PNL.

Potrivit România TV, există informaţii conform cărora şi Traian Băsescu va participa la petrecerea dată de Klaus Iohannis.

Aceasta este a doua vizită pe care o face Klaus Iohannis în ultimele două săptămâni la Neptun. Ultima dată, şeful statului a fost într-o inspecţie la această vilă de protocol şi atunci a stat doar câteva ore.

Președintele își sărbătorește sâmbătă, 13 iunie, ziua de naștere. El împlinește vârsta de 56 de ani.

Copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au anunțat că liberalii vor avea, sâmbătă, o acțiune la Constanța. După şedinţa BPN al PNL de miercuri, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au fost întrebaţi dacă va fi organizat un eveniment de ziua de naştere a preşedintelui.

"Noi doi (copreşedinţii PNL - n.r.) o să fim la Constanţa sâmbătă", a spus Vasile Blaga. Alina Gorghiu a adăugat: "Îl sărbătorim de pe litoral. Avem acţiune". "O să-i urăm toate cele bune, dar o să i le urăm sâmbătă", la telefon, a continuat Alina Gorghiu.

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ