Președintele Klaus Iohannis efectuează o vizită de două zile în Croația

| 15 iun, 08:47

Președintele Klaus Iohannis va efectua, începând de luni, o vizită oficială de două zile în Croația, potrivit programului anunțat de Administrația Prezidențială.

Luni după-amiază, șeful statului român va avea, la sediul guvernului croat, convorbiri oficiale cu prim-ministrul Republicii Croația, Zoran Milanovic.

Imediat după aceasta, președintele Klaus Iohannis va fi primit, la Palatul Prezidențial din Zagreb, unde va avea convorbiri tete-a-tete și oficiale cu președintele Republicii Croația, Kolinda Grabar-Kitarovic.

Ulterior, cei doi șefi de stat vor susține o declarație de presă comună.

Tot în cursul serii de luni, la Palatul Prezidențial din Zagreb, se va desfășura dineul oficial oferit de președintele Republicii Croația în onoarea omologului său român.

În a doua zi a vizitei, marți, președintele Klaus Iohannis va participa la Zagreb, la Cimitirul Mirogoj, la ceremonia depunerii unei coroane de flori la monumentul memorial "Vocea victimelor croate — Zidul durerii".

Totodată, șeful statului român se va întâlni, la sediul Saborului (Parlamentului), cu președintele acestui for, Josip Leko.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ