E INCREDIBIL cum a apărut senatoarea CRISTIANA ANGHEL la tribuna Parlamentului. FOTO

| 12 iun, 12:43

Senatoarea PC Cristiana Anghel a venit la şedinţa de plen in care se dezbate motiunea contra Guvernului Victor Ponta cu un sacou colorat cu imprimeuri Mickey Mouse.



 

 

Senatoarea Cristiana Anghel a adus o cutie cu plastilină, susţinând că este pentru "PDL revopsit în culorile PNL să îşi facă câte guverne vrea".

Îi ofer un set de plastilină lui Klaus Iohannis și lui Carmen Iohannis ca să-și facă oricâte guverne vor. Un alt set îl dau celor de la PNL să facă același lucru. Și, încă ceva: Mai lăsați-o moartă cu Prima Doamnă!”, a declarat Anghel.

"Înainte de toate aş vrea să-i spun doamnei senator Cristiana Anghel care a venit cu sacou cu Mickey Mouse a uitat să menţioneze cea mai importantă distincţie a domnului Iohannis, aceea de preşedintele României ales de poporul român", a spus senatorul PNL Puiu Haşotti, stârnind aplauzele colegilor din Opoziţie.

"V-a durut, nu? Tare. Rău. Da, domnilor, am venit special îmbrăcată cu acest sacou. Mi l-am cumpărat special. Păi la joaca şi la ce este în Parlament făcut de dvs.. Desene animate aţi vrut, desene animate aveţi!", a fost replica senatoarei Cristiana Anghel.

"Eu sunt îmbrăcată doar, dar dvs. sunteţi persoanaje din desene animate. Uitaţi-vă în oglindă şi vedeţi-vă! Încă un lucru, dacă tot aruncăm cu piatra, hai să ne uităm şi la domnul Iohannis. A intrat curat în mandat? NU. A intrat cu dosare, la fel ca celălalt", a continuat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iun, 12:40
carnatul
jigodia cu imunitate
aceasta panarama a injosit si bagatelizat cuvantul "greva foamei"! este tipul de politician care trebuie starpit!
12 iun, 13:03
Dana Grecu
nu este incredibil...
dna a facut o prelungita greva a setei,in 2012
posibil sa fi ramas sechele

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ