Kelemen Hunor: Va fi o altă moţiune de cenzură în toamnă şi sunt convins că va fi una mai consistentă

| 12 iun, 15:05

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, ca va fi o alta motiune de cenzura in sesiunea din toamna, exprimandu-si convingerea ca va fi una "mult mai consistenta".

Intrebat daca in viitoarea sesiune parlamentara UDMR va sustine o noua motiune de cenzura, presedintele UDMR a declarat: "Sunt convins ca urmatoarea motiune de cenzura va fi mult mai consistenta".

Intrebat daca acesta a fost motivul pentru care Uniunea nu a sustinut motiunea respinsa vineri, Hunor a raspuns afirmativ.  

"Pai am spus, da. Sigur ca va fi o alta motiune de cenzura in sesiunea din toamna si sunt convins ca va fi una mai consistenta", a precizat liderul UDMR.  

Kelemen Hunor a reamintit ca, la motiune de cenzura dezbatuta vineri in Parlament, fiecare parlamentar UDMR a votat "dupa convingere", existand o singura recomandare din partea conducerii partidului, aceea de a nu vota impotriva motiunii de cenzura, "ca nu suntem in guvern, suntem in opozitie". 

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, dupa ce Parlamentul a respins, vineri, motiunea de cenzura depusa de liberali, ca PNL va initia o alta motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului in toamna.  

Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa, fiind inregistrate 194 de voturi "pentru", fata de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind "impotriva", iar 7 anulate.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ