Antonescu: Am venit de teamă să nu scape Guvernul la un vot

| 12 iun, 11:57

Crin Antonescu a declarat, vineri, înaintea votului pe moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva guvernului Ponta, că a venit la Parlament "de teamă să nu scape Guvernul la un vot". În opinia fostului preşedinte PNL, "orice moţiune are o şansă" şi "chiar dacă trece, chiar dacă nu, (...) pentru că ea verifică şi forţa Opoziţiei şi susţinerea pe care o are Guvernul, atunci când Guvernul îşi lasă parlamentarii să voteze".

Întrebat ce şanse are moţiunea de cenzură să treacă azi în Parlament, Antonescu a răspuns că "orice moţiune are o şansa si despre artimetica au vorbit alţii".

"Motiunea chiar daca trece sau nu are mereu îşi are întotdeauna rostul într-o viaţă parlamentară. Ea genereaza o dezbatere şi verifica şi forţa opoziţie şi forta pe care o are guvernul atunci când îşi lasa parlamentarii să voteze. Votez pentru moţiune pentru căm oricum i-aş discuta în rest prestatia, guvernul trebuie să cadă, şi din punctul meu de vedere trebuie să cadă nu numai pentru că nu avem o lege a votului pentru diaspora, că asta nu este in primul rând vina guvernului, dar pentru faptul ca guvernul obligat de lege într-un termen clar să organizeze alegeri in colegii şi în circumscritii din România refuza sa o faca, acesta este un motiv suficient şi extrem de puternic pentru a cădea. Nu poti să te erijezi, aşa cum se întâmplă cu domnii Ponta şi Tăriceanu, in aparator al Parlamentului, atâta vreme cat refuzi să faci lucrul elementar care duce la forţa Parlamentului şi anume să organizezi alegeri acolo unde sunt alegători nereprezentaţi.

Întrebat cum vede decizia premierului de a nu demisiona chiar dacă este urmărit penal, Antonescu a răspuns că "eu am disuctata despre demisiile mele, despre demisiile altora nu discut".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 iun, 19:21
Alex
Antonescu e treaz!
Culca-te Antonescule din nou,sa vii sa spui prostii,e jalnic si nu-i corect sa incepi sa mananci kkt dupa 2 ani,lasa-o asa cum a cazut.Daca vii sa spui de ce ai facut pe mortul,este o idee corecta,dar nu veni cu glume proaste.
13 iun, 10:28
CWQ
Antonescule , până nu spui sincer motivul pentru care ți-ai bătut joc de oamenii care au votat USL-UL , tu nu mai ai ce căuta în fața noastră ; stai dracului acasă și dormi până te-o lua somnul cel de veci , trădătorule jegos și infect .
Dacă aveai ceva neînțelegeri ( dar nu acesta e adevărul , ci c-ai fost șantajat și aici a fost și coada neveste-tii ) cu PSD-ul , trebuia să ieși în fața poporului să spui aceste lucruri - erai obligat față de noi - și atunci aveai tot sprijinul , dar nu , tu ți-ai băgat p... în prostime , ai anunțat sec într-o seară că ai rupt relația , negândindu-te că ai făcut un rău incomensurabil acestei țări și ți-ai văzut liniștit de treabă .
Dacă îți place cum se prezintă scena politică de acum și cum e situația în țară , atunci fii mulțumit - dacă nu - atunci să ai remușcări toată viața ta .
12 iun, 21:27
aurel
crinel
cacareaza, puteai sa stai acasa sa dormi, ca rezultatul era acelasi,adica a invins democratia. Tu cacarau te-ai dat cu dusmanii poporului, ai tradat interesul celor care te-au votat impreuna cu USL. Dute si te culca, pana ce te-oi trezi eu cu clopotele

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ