SCANDAL în PSD: Victor Ponta a suspendat un GREU social-democrat

| 12 iun, 11:42

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a semnat, cu puţin timp în urmă, suspendarea din funcţia de membru de partid a lui Nicuşor Constantinescu, până în toamnă la alegerile organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, au declarat pentru EVZ surse din partid, citate de stiripesurse.ro.

Deşi conducerea organizaţiei judeţene a PSD Constanţa anunţase în luna aprilie suspendarea lui Nicuşor Constantinescu din funcţiile de conducere din filială, ca urmare a rezoluţiei Consiliului Naţional al PSD, Nicuşor Constantinescu a susţinut că el este, în continuare, preşedinte executiv.

El a trimis, astăzi, mai multe adrese prin care, în calitatea sa de „preşedinte executiv” al PSD Constanţa, decide şi semnează înlocuirea unor lideri de colegii cu alţi membri ai partidului.

Nicuşor Constantinescu a declarat, în mod repetat, că nimeni din conducerea naţională a PSD nu a decis suspendarea lui din funcţia de preşedinte executiv al filialei constănţene. El a convocat pentru astăzi după amiază o conferinţa de presă chiar la sediul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa pentru a dovedi că îşi păstrează funcţia politică. Surse din partid au declarat pentru EVZ că, după ce a aflat de intenţia lui Nicuşor Constantinescu, premierul Victor Ponta şi secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, au semnat, chiar în parlament unde se dezbate moţiunea PNL, suspendarea din calitatea de membru de partid a lui Nicuşor Constantinescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ