CRIN ANTONESCU, atac DUR: "Dădeau târcoale pe la Băsescu"

| 12 iun, 17:26

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu l-a atacat dur pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu după ce aceasta de la tribuna Parlamentului, în cadrul dezbaterilor la moțiunea de cenzură și-a acuzat foștii colegi de partid de lipsă de legitimitate.

Mie îmi e greu să primesc și să comentez acuzații de la oameni care atâta timp cât exista USL-ul dădeau târcoale pe la Băsescu și s-au trezit mari apărători ai spiritului USL după ce USL nu mai exista.

Deci nu am de răspuns nimănui. Deciziile PNL au fost corecte, decizii luate de întreg partidul și oricine vrea să facă de pildă o analiză pe ce se întâmplă în Parlamentul Europen cu grupul liberal cu ce face și care este orientarea sa politică o poate face.

PNL este la locul său în PPE și trebuie să fi făcut lucrul acesta de cel puțin 10-15 ani.”, a spus Antonescu după dezbaterea moțiunii de cenzură.

Citeste si: Gabriela Firea: PDL ne amenință, după eșecul lamentabil și previzibil

"Alina Gorghiu nu a precupeţit niciun efort de a vorbi de legitimitate. Când vorbiţi de legitimitate, să vă uitaţi în oglindă. Aveţi o mare problemă: în 2012 cei de la PNL au candidat pe listele USL, cetăţenii au acordat votul pentru că eraţi în USL, aţi trădat cetăţenii şi nu aveţi dreptul să vborbiţi de legitimitate", a spus Tăriceanu.

El a adăugat că, şi în calitate de europarlamentari, liberalii au candidat pentru liberalii europeni şi au trădat, trecând în tabăra popularilor.

Tăriceanu a mai spus că este pentru prima oară din istoria PNL când partidul este condus de un preşedinte numit şi nu ales. "Este pentru prima oară în istoria PNL când partidul este condus de un preşedinte numit şi nu ales, este o mare cinste pe care o aveţi', a arătat Tăriceanu.

"Astăzi aş fi preferat un dialog cu primul-ministru încă în funcţie, nu cu berbecele PSD", a răspuns Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ