RADU BANCIU îi atacă pe VASILE BLAGA şi ALINA GORGHIU: "Sunteţi nuli amândoi"

| 15 iun, 08:44

Radu Banciu a vorbit despre Vasile Blaga și "concretizările" lui cu Alina Gorghiu.

"În timp ce Klaus Iohannis se afla la vila de protocol de la Neptun, ca tovarășul Ceaușescu pe vremuri, sărbătorindu-și ziua, liderii PNL s-au dus și ei să-i dea tărcoale prin apropiere la Constanța, unde au fost invitați de mare Puiu Hașotti, care lasează o carte despre Istoria organizațiilor locale ale partidului. Când prim-președintele Dan Motreanu vorbea despre PNL și despre cum au concretizat Vasile Blaga și Klaus Iohannis ridicarea partidului pe înalte culmi, Blaga, așezat așa într-o rână pe o scenă între Puiu Hașotti și Alina Gorghiu, comentează la urechea lui Hașotti, fără să-și dea seama că este instalat de instalația de sonorizare a sălii, următoarele: Am concretizat eu mai mult cu Alina, mai multe decât cu Iohannis. După care Blaga se întoarce și repetă și pentru ea, că mai sunt unele femei care au tendința să uite anumite scene: Am concretizat mai multe cu tine, mai multe, râzând sugestiv. la care ea, râzând și ea, spune: Sunt periculoasă", spune Banciu.

Citeste si:  CRIN ANTONESCU, atac DUR: "Dădeau târcoale pe la Băsescu"

"Această mini discuție, două-trei șoapte rostite într-un cadru care nu era pregătit pentru așa ceva, ne aruncă de pe o scenă pe alta și vedem că de fapt femeile sunt așa de ușor de înlocuit în politica românească, doar zile de trăit să mai avem", explică el.

"Dacă l-am prins și pe Vasile Blaga, vă dați seama ce este politica asta? Doamna Gorghiu, pe care o vedeți atât de elegantă, atât de simpluță, dar nu în gândire, ea de fapt clocotește în periculozitatea sa. Ea este periculoasă cum spune chiar ea și iată că a reușit Blaga să concretizeze. Să știți domnul Blaga că chiar nu aș fi bănuit niciodată. Stând zi de zi de Alina Gorghiu, chiar nu aș fi crezut că dumneavoastră concretizați cu doamna Gorghiu și iată nu lucrurile țării. La lucrurile țării știam de mult că sunteți amândoi nuli, iertați-mă", mai spune Radu Banciu.

Citeşte şi: Alina Gorghiu JOACĂ bărbaţii pe degete. Cu cine s-a iubit PE ASCUNS PNL-ista

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ