Ponta: Mă bucur că PDL – PNL au înţeles că democraţia înseamnă reguli, nu haos

| 10 iun, 16:44

Premierul Victor Ponta a reacţionat la decizia anunţată miercuri de PNL de a anula mitingul programat pentru vineri în Capitală, afirmând că se bucură că "PDL-PNL au înţeles că democraţia înseamnă reguli, nu haos".

 

"Mă bucur că raţiunea până la urmă a câştigat şi PDL-PNL au înţeles că democraţia înseamnă reguli, nu haos! Vineri moţiunea de cenzură trebuie dezbătută doar în Parlament, şi nu pe stradă! Şi votul parlamentarilor trebuie să decidă fără alte presiuni!", a scris Ponta, pe Facebook, transmite Agerpres.

Conducerea PNL a decis să anuleze mitingul programat pentru vineri în Capitală, a anunţat copreşedintele PNL Vasile Blaga.

"Am decis să nu fim parte la nişte manifestări care să aducă aminte de 1990, că despre asta este vorba. PSD face ce ştie cel mai bine, adică contramanifestaţii, contramitinguri, şi nu am dori să aibă vreun român de suferit, indiferent pe cine susţine din această cauză, şi am decis ca mitingurile de la nivelul prefecturilor de judeţe să se desfăşoare iar în cursul lunii iunie vom organiza un miting mare în Bucureşti, la o dată pe care o să o anunţăm, rugându-l pe dl Oprescu şi PSD să nu mai vină cu o contramanifestaţie, pentru că ar fi deplasat", a spus Blaga.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ